Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Wednesday, 16 July 2014

MISSION: Pencarian Bloglist Kaktus Oren

Assalammualaikum & Hi. *updated

Salam Ramadhan.

Korang cuma perlu KOMEN saja. :) 
*tak percaya, sudah. Pi naik CDM 25 sana. ehhh~~~ 

TAMAT: 19 Julai 2014 (9.00 pm)
Credit: Google
         10 blogger bertuah akan tersenarai dalam bloglist Cik Oren selama 1 minggu bermula dari 21 Julai - 26 Julai 2014. Cara pemilihan melalui Random.org. *seandainya lebih daripada 10 orang yang komen. Caranya mudah saja. Korang cuma perlu tinggalkan jejak di ruangan komen ENTRI INI SAHAJA. 

Nak komen apa? Hihihi. 
Credit: Google
 Korang kena komen apa nama; model; jenis kereta ni. Boleh?
hint: Transformers

        Bloglist untuk seminggu sahaja sebelum menjelangnya Aidilfitri. Nanti ada bloglist khas iaitu Bloglist Aidilfitri 1435H selama sebulan untuk 10 orang blogger bertuah daripada segmen Ramadhan Blog Tour by Kaktus Oren. Jemput join untuk memeriahkan lagi Oren Tour. Due date segmen by Kaktus Oren ialah 25 Julai 2014. Cepat-cepat join sepantas Alpaka milik Bepop yang katanya dibeli dari eBay.

Credit: Google
Comel tak alpaka?

Sekian.

*Sebenarnya, siapa saja blogger yang komen akan dikira sebagai peserta. hihihi #seriously 
*itupun kalau dia dah follow blog Cik Oren. Naaa.

20 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat ber-mission yer...

Karya Mahirah said...

mcm kenal je kereta kuning tu.. bukan bumble bee ke? haha

Rina Zaidi said...

Haha..ya la KM..model kereta apa? Naaa..cepat jawab..hihihi

Rina Zaidi said...

Thanks Kak Farah. :)

Alynn Azman said...

gug luck cik oren :)

Amy J said...

chevrolet camaro bumblebee. betul tak? hahaha.

Rina Zaidi said...

Betul!! :) Yeay!!

Ayuni Smart gurlz said...

Assalamualaikum! join
chevrolet camaro bumblebee

Rina Zaidi said...

Thank you. :)

Rina Zaidi said...

Waalaikumsalam. :) Noted with thanks.

Amanina Mads said...

bumblebee dr transformers kan ! hehe

rina kena tag ----> http://sukasamko.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

Rina Zaidi said...

Ya. :) in sha Allah.

Siti Aisya Ibrahim said...

wah rina! semangat die! suke22... husband kite kate, jawapan dia cherolet camaro bumblebee...

Rina Zaidi said...

Yep.. :) Chevrolet. Hihihi

Cik Mimie said...

New Mission..hehehe..:)

Rina Zaidi said...

hihi..misi mencari bloglist utk next week.

Cik Itah@RRP said...

salam. semoga misi pencarian berjaya hehehe

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

good luck

TunSha Ayunie said...

haaaa dah komen dah..!! hihi... hakak berWaku-Doki kat sini hokeyyy...

Rina Zaidi said...

Tu dia..waku doki sekali..hahaha

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren