Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Monday, 14 July 2014

NUFFNANG: Gorilla Ajak Menari Waku Doki

Assalammualaikum & Hi.

Salam Ramadhan.

Ini betul, betul, betul. Bukan tembirang bah.
Kau harus percaya sebab Gorilla mau bawa kita
pigi Tokyo, Japan. Menari-nari Wakudoki Dance.
#wakudokiTOYOTA


Join Wakudoki Dance Contest. Tak payah naik pentas.
Korang record je video dan berpeluang untuk menang trip ke Tokyo.

Alkisahnya tadi iklan Nuffnang yang baru gitu dengan
jejaka-jejaka Tuxedo hitam berjoget heartbeat bersama Gorilla.



Cik Oren tanya korang: "O genki desu ka"
Korang jawab ni, "Hai, genki desu."
If korang nak tanya Cik Oren balik, "Anata wa"
Cik Oren jawab korang: "Ii."



Best kan? Gelak sorang bila tengok video Gorilla tu menari.
Jemput lawat sini : 

yoi ichi nichi o & moosugu , aeru ne!
Surat cinta dari abg posmen, sudah baca sudilah komen.

Sekian.


2 comments:

Ein lanabulu said...

moto rosak jumpa pomen,ya ni dh komen:)

Rina Zaidi said...

Terima kasih daun keladi, ada masa komen lagi. :D

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren