Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Monday, 13 October 2014

NUFFNANG: CPUV Zurich Insurance

Assalammualaikum & Hi.

Burung kakak tua hinggap di jendela...*nyanyi sikit

Rasa macam super magic nasib tak tragic *palis, palis

         Tak tahu kenapa jadi macam ni. Tengok kat rakan blogger pun sama jadinya. Tak gitu Puan Gojess? Akak Tun Sha kita ya? Kalau betul, alhamdulillah rezeki. Kalau masalah teknikal, tak apa. Sempat pulak menjengah blog yang agak sunyi ni dalam kesibukan menyiapkan assignment yang sebakul dua oren. O o Oren~~~

Sekian.

9 comments:

anajingga said...

rasanya macam tak logik je bila iklan yang sama sampai 3 tingket kan, kak ana pun ada masalah yg sama ..:(

Jazz Lover said...

Earning susah nak nait :'(

Jazz Lover said...

Earning susah nak nait :'(

Rina Zaidi said...

Ya la. Payah eh. Kadang CPC pun sik dapat. :(

Mar Mansor said...

rezeki tu..tapi amount pula ciput2..

Cik Mimie said...

Ada kata masalah teknikal dapat bulk CPUV..p tak tahu..papepun tahniah ye :)

TunSha Ayunie said...

hihi... maaf kaksha lambat sikit respon.... membizi layan sakittttt je ... hahaha !! haaa lagi satu kaksha dapat info, nuff nak check sesiapa yang tipu klik... macam tu laaa...

Ar Eirza Japar said...

hi..datang BW sambil menjemput join 1st giveaway saya..kalau sudi jom support!!

http://eirza.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-erza.html

CT Humairah said...

sronoknyee CPUV manyak.. tahniah tahniah.

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren