Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Friday, 10 October 2014

QUOTES 5: Rugi Kalau Dengki

Assalammualaikum & Hi.

Kirim salam kat korang yang rajin datang sini.
Tak sempat nak siapkan juadah untuk korang. :)

Google
Cik Oren menghabiskan masa emas di kampung halaman.
Oh Miri City, tak lama lagi kita akan berpisah. *oren~~~
 
Sekian.

6 comments:

Siti Aisya Ibrahim said...

setuju! orang yang dengki2 mmg takkan tenteram hidup nya... :D

Jazz Lover said...

Setuju. Mun ada nak suka dengki ya memang terasa bila baca.

sis ekinnuar said...

Tahniah blog anda di review sbb menang bloglist cun oktober dlm blog saya..jom baca sini
http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/10/blog-review-6-bloglist-cun-oktober.html

Cik Mimie said...

Setuju dengan quote tu :)

TunSha Ayunie said...

kaksha kuat dengki orangnya..... hahahhadoiiii

CT Humairah said...

memang tak tenteram sebab tak senang duduk. kerja nak buat jahat ajee. adoiyai mana mana pun ada orang cemni.

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren