Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Monday, 7 July 2014

SEGMEN: Salam Aidilfitri bersama Irrayyan.com

Assalammualaikum & Hi.

Salam Ramadhan.
Mommy nak bagi kad raya kat kita.
Jom Join bagi memeriahkan Aidilfitri yang akan datang.
In sha Allah.

http://www.irrayyan.com/2014/07/segmen-salam-aidilfitri-bersama.html
Klik Banner untuk naik pesawat terus mendarat di laman Irrayyan.

Tarikh Segmen: 6 Julai - 8 Julai 2014
 
Ini pesanan Mommy:

Salam Ramadhan

Semasa Mommy terjah kawan-kawan blogger ni, tertarik dengan segmen yg sedang dijalankan oleh blogger zumal. Memandangkan Mommy pon dah lama sangat tak beli kad raya. Dah lama jugak tak terima kad raya. Hari ni Mommy nak buat Segmen Salam Aidilfitri. Di mana, Mommy akan kirimkan kad raya.

Tempoh penyertaan adalah dari 11.00 malam ini (6/7/2014) hingga 11.00 malam lusa (8/7/2014).

Syarat bagi menyertai segmen ini sangat simple:-
  1. mesti lah tinggal di Malaysia
  2. kena follow blog irrayyan.com
  3. buat satu entry. Gam kuat2 banner di atas dan backlink ke blog entry ini.
  4. tinggalkan url entry tersebut di kotak komen di bawah.
  5. emailkan nama, alamat dan link blog ke irra.nulogic@gmail.com
  6. and last, tunggu kad raya dari Mommy :)
Seperkara lagi, sekiranya korang balas kad raya, Mommy akan buat review di blog ni. 
 
Cepat Join, Masa Terhad!
 
Sekian. 


#oren

14 comments:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

selamat bersegmen.
Just join this 1 :)

Irrayyan said...

Terima kasih sudi join dan memeriahkan segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com ^_^

Syazwani Zunidan said...

Selamat Bersegmen . Semoga Berjaya .

Siti Aisya Ibrahim said...

Gudluck bersegmen!

Nurul Farahizzati Zakaria said...

selamat bersegmen :D

Cik Sweet Pea said...

Good Luck...rajin dia bersegmen.....:)

aRz MoHa said...

salam ramadhan
hai kaktusoren, blogwalking dari segmen yang sama, dari segmen kakmia juga.
url blog #17

Rina Zaidi said...

Terima kasih semua. :) Salam Ramadhan.

Cik Mimie said...

Selamat bersegmen Cik Oren :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Ada word verification.. Cam susah sikit n lambat nak comment :)

Rina Zaidi said...

Thanks Sis Mimie. :)

aRz MoHa said...

Kaktus Oren selamat berpuasa
dari segmen yang sama datang terjah.

Rina Zaidi said...

Selamat berpuasa juga. :)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-salam-aidilfitri-bersama.html

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren