Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Wednesday, 23 July 2014

Kenapa Pageviews Tak Cecah 100?

Assalammualaikum & Hi.

Salam Ramadhan.

Jangan bah kasi katawa sa punya pageviews ni hari.
Kasi tau sama beliau ku nanti. *krik, krik, krik.
Kenapa?
  • tajuk / isi entri kurang menarik
  • aku belum blog walking hari ni *lewat balik kerja
  • aku update 1 entri untuk 1 hari *biasanya 2 entri
  • Syukurlah daripada tiada views. *paling sandih
  • Kadang-kadang, 1 entri pun memadai kalau tajuk / isi entri menarik. ***Si Kucing Ratu Durian
Sekian.

15 comments:

ikhwan yusuff said...

takpe..InshaaAllah naiklah nanti..:D

TunSha Ayunie said...

haha... betul2.... eloklaa ada viewer dari takde langsung kan...

Karya Mahirah said...

tak apa... sekurang2nya akak salah seorang viewer tu.. hehe...

budak said...

Hehe. Saya pon golongan begitu :)

MG schmidt said...

point ke4 tu stuju :)

Amanina Mads said...

wahh.. slow2 eh BW tu

Norniwanie Nasarudin said...

Takpe2..chaiyok2.. :)

Noura Qifays said...

hehehe.. alaa, biasala la bha tu, nnt dua tiga hari cecah laa 100+ viewers. Fighting!

Lee Wa Wan said...

bw t setel la :D

Cik Mimie said...

Takmo sedey2 ye Cik Oren :) T ada masa pulun BW satu hari tau :)

Apabila Hati Terbuka said...

Hahaha comel la cik oren nie haa . tapi suka alasan no 4 . Mujur ada yang view pun dah okay . hehehe

Cik Itah@RRP said...

salam. hehehe biasa la tu..:D
nanti nanti naiklah tu hehe

Nurul Farahizzati Zakaria said...

Hehehe.. zizie punya pun, lagi la menjunam.. huhu..

MissNadia said...

wow.. ni panduan untuk N juga ni :D

Rina Zaidi said...

Naik terus pageviews dengan entri ni. Hihi. :) Nanti cuti raya Cik Oren bw sampai lebam especially muka2 diorang yang komen sini. Salam Aidilfitri ya? Thanks for you support okay guys?

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren