Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Thursday, 26 June 2014

GIVEAWAY Contest by Izzlegacy Boutique

Assalammualaikum & Hi.
 Meh ramai-ramai kita join.
Hadiah super cantik tertarik menarik
memang SUPERB!
 KLIK Banner untuk Join GA. :)
24 Jun 2014 dan tamat pada 15 Julai 2014.

http://www.myfizwan.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html
GA ini dianjurkan sempena Majlis Pembukaan Rasmi Izzlegacy Boutique.

Suka ni sebab OREN~~~ :)
https://www.facebook.com/izzlegacy
Syarat-syarat pun mudah. 
Cik Oren dah follow, Rina Zaidi dan like page, Hati Reerynn Berbisik.

Pesanan ini dibawakan khas oleh Izzlegacy:

Jom ramai-ramai sertai "Give Away Contest by Izzlegacy Boutique"
           Butik Izzlegacy terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Ia merupakan sebuah vendor butik dengan produk utamanya adalah baju kebaya nyonya dan lain-lain jenis kebaya. Anda boleh dapatkan kebaya nyonya yang cantik-cantik dengan design, motif dan warna yang menarik kerana Izzlegacy mempunyai lebih kurang 600 design baju kebaya nyonya diatas brand Izzkebaya. Ramai yang telah membeli kebaya nyonya Izzlegacy (Izzkebaya) dan sangat berpuas hati dengan sulaman kebaya yang halus dan jahitan yang kemas. Pelbagai jenis kelengkapan kebaya ada dijual di butik Izzlegacy seperti kain pareo, kain batik kembang payung, kain batik selisih, kain songket dan pelbagai jenis kerongsang kebaya. Selain dari baju kebaya nyonya, anda boleh dapatkan pelbagai jenis produk yang lain seperti jubah muslimah, baju kurung moden, baju kurung cotton, candy dress, flat shoe, blouse, tudung bawal, aneka shawls, baju kurung kanak-kanak, dress kanak-kanak, kebaya kanak-kanak, aneka jenis biskut dan banyak lagi produk dibawah satu bumbung. Untuk melihat produk-produk di Izzlegacy Boutique, korang boleh layari laman web rasmi Izzlegacy Boutique dengan klik pada link berikut: http://www.izzlegacy.com.


Kenapa PERLU shopping di Izzlegacy Boutique?

Sebab ALL in ONE. Jimat masa, jimat tenaga.

         Tak perlu nak ke kedai lain, datang butik ni dah cukup. Baju, tudung, kasut, kerongsang. Semuanya ada di Izzlegacy, ada di Izzlegacy. Bukan setakat shopping baju kebaya, nak beli jubah sekali. Hujung tahun ni Cik Oren memang dah plan nak tambah koleksi jubah. Cuma masih tercari-cari nak beli kat mana. Macam boleh jadi je kat Izzlegacy. Hihihi.

          Jahitan kebaya nyonya cantik sangat. Memang menarik perhatian walaupun Cik Oren bukanlah Si Pemakai Kebaya. Kalau beli, simpan untuk koleksi. Sesiapa yang minat baju kebaya, mai datang Izzlegacy. Warna-warni kebaya, korang pilih sendiri. Katanya di butik ada jual biskut ya? Nak sikit untuk Aidilfitri akan datang boleh? 

Jemput Join, Cik Oren tag:
Zizie Zafarah, Miss Baybeeboo, Aliya30 Santai, Cik Mimie,
Alyani MS, Alynn Azman, Iola Caviar

Kalau korang minat, join ya? Kalau yang tak ditag, jemput join juga.
Tag beberapa orang blogger adalah salah 1 syarat GA.

Hadiah-hadiah cantik menarik tertarik:

 Baju kebaya , baju kurung/dress, sehelai Shawl/Tudung bawal

Menarik tertarik kan?

Sekian.


#oren

8 comments:

Apabila Hati Terbuka said...

Selamat ber-giveaway Cik oren .

Cik Mimie said...

Terima Kasih tag Cik Mimie. Insyaallah nanti Cik Mimie join ye..:)
Gudluck Dear :)

Alynn Azman said...

:)) gud luck cik oren >_<

Rina Zaidi said...

Thank you Nik. :)

Rina Zaidi said...

thanks Cik Mimie & Alynn. :) Jom join sekali. Hihihi..krik, krik, krik

Iola said...

cantiknya :D..goodluck ..singgah klik smart invest juga

Rina Zaidi said...

Thanks Iola. :)

Yun Sing said...

Terlepas.. hehe.. ketinggalan tahap melampau xD

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren