Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Saturday, 7 June 2014

4th Liebster Award from Yuhana

Assalammualaikum & Hi.

Memang manis oren.
LA ke-4 dari tauke Panda Kiut, Yuhana
Ramai-ramai kita terjah dia kalau nak tengok panda. Hihihi
Thank you so much.

 
 Rules:  Official Rules Liebster Award  
  • Mention the person who nominated you with a link to their blog
  • Answer the question asked
  • Nominated 11 other bloggers with a smaller following but with a lots of potential
  • Create 11 of your own question for them to answer
  • Notify your nominate 
Soalan - soalannya:

1) Tbh, korang suka tak dengan blog aku ni ? bagi comment sikit.... berat ke idok.. serabut taaak... haa gitu
  •  Suka, suka, suka. Lupa pula bawa penimbang nak timbang berat. Hihi. Nahhh. Timbang Berat Blog
2) Suka buat apa bila booooosan ~ ?
  •  Playing guitar and sing together with my dear housemates.
3) Suka lelaki jenis cane ? ewah ewah harhar soklan aku xP
  • 1 kepala dengan Cik Oren. Hihihi
4) Ape ah novel baru sekarang ni ? cer share siket xD
  • Biarkan YM Terus Berbicara. Dah beli 2 bulan lepas tapi belum dibaca. Krik, krik, krik~~~
5) Ape kebolehan engko ? cerita ah dalam 2/3 perenggan gituh xP tk ah memain ajo
  • Apa-apa pun, in sha Allah. Saya boleh! :)
6) Ade orang admire tak ? kihkih
  • Macam ada je. Macam tak ada je. #Oren~~~
7) Ade artis pujaan tk ? heee
  • Minat gitu-gitu saja. Taylor Swift.
8) Cer share sikit stuff yang korang rasa comel n korang sayang sangat dengan bende alah tu... n bagi sebab sekali kalau ada xD
  • Penyepit baju di ampaian. Kenapa? Kalau malas nak ikat rambut guna getah, sepit je. Hihihi
9) Describe diri kau dalam 1 perenggan xP
  • 1 ayat je la. I'm a girl on a mission; trying to find a place in this world.
10) Dah habis ganti puasa ? hahahahahahahahaha lol 
  • Alhamdulillah. Tinggal beberapa hari je lagi yang belum qada'.
Selesai sudah jawab soalan Yuhana. Perah otak 
macam perah oren buat jus. #awesome.

Nak tag 5 orang yang turut sama Awesome.
Kalau sudi, jawab ya? Anytime. :)
 
 
Soalan cepumas Cik Oren untuk mereka yang ditag
1. Your date of birth - it's ok if you don't want to mention the year
2. What kind of book do you like to read?
3. Who is your favorite author?
4. What do you like to share in your blog?
5. Your favorite bloggers.
6. Your hobby.
7. What's your activity during weekend?
8. Your favorite food.
9. Do you play any music instruments?
10. Your favorite artist.
11. What's your opinion about this blog? 


Sesiapa yang join, jangan lupa letak LINK post anda di ruangan komen ya?
Terjah-terjah blog dan follow. Thank you so much. Happy Blogging. :)

#oren 

8 comments:

Al-hafiez Abdul Masid said...

Goodluck :D

athiqi ariff said...

thanks cik oren...nt sy bg sunkist kt cik oren ya...hehe

Rina Zaidi said...

Thanks Hafiz. :D

yuhana said...

thnks sebab sudi jawaaab ~ :) herher

Rina Zaidi said...

You're welcome. :)

Rina Zaidi said...

You're welcome. :)

Ying Jeffrey said...

Hye Kaktus, kamek dah respone Liebster Award kitak :) http://screwedying.blogspot.com/2014/06/aku-di-tag-lagi-liebster-award-ii.html

Rina Zaidi said...

Okay. :) Noted with thanks Ying. Kelak kamek ngabas. Hihi

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren