Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Saturday, 9 August 2014

Segment Blogwalking Ogos by Karya Mahirah

Assalammualaikum & Hi.

Untuk Akak KM, nak duit raya, nak duit raya.
Kalau tak pun bagi kita cekelat cokelat. Hihihi.

Jemput JOIN segmen akak KM kita ni.

Klik BANNER untuk naik Airbus Doubledecker terus ke stesen KM.

***kirim salam dengan Akak KM.

Sekian.

27 comments:

Pha Is said...

blogwalking sini dari segmen yg sama..
n done follow sini.. :)

Faarihin said...

Selamat bersegment! =)

Noura Qifays said...

Selamat Bersegmen Cik Kaktus Oren...

Rina Zaidi said...

Thanks semuanya. :)

julia abu anuar said...

Salam perkenalan, sy dr segment yg sama. Jom singgah sini.

Fhatin Amelia said...

Singgah dari segmen yang sama :) http://mellyareenza.blogspot.com

Norul Rahim said...

salam
singgah dari segmen yg sama ^^

Aina Akmal said...

jengah sini. ^^

http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Oh Fiona said...

Peserta dari segment yang sama! Goodluck kak.hehe! ^^,
http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Bbwana adienia said...

salam..

singgah beraya sini dari segmen yang sama dan follow awak.
jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Nadirah Mohamad said...

Selamat bersegmen dear :)

miya amira said...

singgah dari segmen yang sama...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

miya amira said...

singgah dari segmen sama...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Cik Mimie said...

Selamat bersegmen Cik Oren :)

http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Muhammad Khudri said...

singgah dari segmen yang sama

http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.h

Ar Eirza Japar said...

hi salam kenal...follow sini dari segmen yg same..jemput follow me back ye...tq :)

http://eirza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Nurul Ardilla Noorezan said...

Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. View mine :)

http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Mrs.Zaheer_Hajrah said...

singgah follow awak...jenguk sini ye=)http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Sha Salleh said...

salam ukhwah. blogwalking ke sini, dari segmen yg sama.

Segmen Blogwalking by Karya Mahirah

Ade Arif said...

Salam Jum'at
Singgah blogwalking semoga berjaya...

http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

CT Humairah said...

Selamat Bersegmen
CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
memang dah follow sini kekeke..
Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

white lily said...

singgah melawat ^___^

[ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

AyuInsYiraH said...

ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

wawaabdhadi said...

Assalamualaikum, wawa datang dari segmen yg sama follow sini :)

http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Nadya Dyana said...

Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

Engku Muzahadin said...

Melayang singgah hinggap di sini,
Menjamu mata membaca madah,
Tak mahu ikatan tinggal di sini,
Button followers ditekan sudah.

Singgah dari segmen yang sama...
Dan, follow sudah teratak ini!
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Azhafizah Md Nor said...

Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren