Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Saturday, 9 August 2014

Giveaway Harry Potter Postcards from Germany!!

Assalammualaikum & Hi.

Salam Aidilfitri.
Akak Siti kita ni nak bagi postcard Harry Potter. Cik Oren minat habis 
siri cerita ni. Tonton berulang kali pun tak rasa jemu. Dari kecik gitu.

Terperasan pulak ada profile picture Cik Oren kat banner.
http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html 
Klik BANNER untuk naik airbus terus ke laman Akak Siti di German.
Katanya I love u olls and "Love you too Akak Siti!" Hihihi
 
Apa yang pasal best pasal blog akak ni?  TRAVELOGUES!
 Lain kali ajak saya sekali. Hihihi..letak je dalam luggage. Muat kot.
Siap ada menara Eiffel. Tak percaya? Pi terjah blog dia. Cantik tau.
Akak Siti ni kiranya pengunjung tetap Kaktus Oren. *thanks :)
 
***tak ada instagram

Sekian.

10 comments:

Farrah MF said...

All the best, dik. Akak pun joined gak :)

Rina Zaidi said...

Thanks Akak Farrah. :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

All the best, dear.
Akk pun join:)

Muhammad Khudri said...

Good Luck
singgah dari segmen yg sama

http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Datang melawat dan blogwalking.. Dari GA yang sama... Semoga berjaya...

http://www.ladyainaa.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Siti Aisya Ibrahim said...

saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

kenny977world said...

Singgah BW dari GA yang sama...
http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

budak said...

Good luck and all the best :)
blogwalking dari segmen yang sama.

http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

munirah rahman said...

selamat bersegmen..jom jalan2 ziarah kawan :)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren