Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Tuesday, 27 May 2014

SEGMEN: Blogwalking by Izzati Amira

Assalammualaikum & Hi.
Bertenang! Bertenang! Bertendang! Eh eh eh.
Siap kena jemput lagi untuk join.
Thanks Adik Zati. :)
[ tekan banner untuk join ]

Aktiviti : Happy Blogwalking

Pemenang.
1st & 2nd Top Referral : Washi Tape 1x ( sorang satu atau sorang dua maybe?? heee. )
4x Random : '19Capri' button badge 1x

Tamat : 17 Jun 2014

Selamat join !

Sekian.


#oren

38 comments:

Cik Mimie said...

Datang dari segmen yang sama:)

http://norshamimi.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

cik lisa said...

singgah melawat, yuhuu! apa khabar? hehe. salam perkenalan, dari segmen yang sama. hikhik (http://www.ciklisa.com/segmen-blogwalking-by-izzati-amira/)

Lee Wa Wan said...

i just wanna show you that she dont even know you... kan kan kan :P

Awan Samudera said...

hai.. singgah dr segmen same. sudah follow sini. #86. Salam kenalan. gud luck!

http://awansamudera.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

nor_farihan said...

assalamualaikum...salam perkenalan dari saya...done follow sini dah haritu lg dan datang dari segmen yang sama...jemput ke blog saya jugak ye kalau ada masa :)

http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Nadzirah Salahuddin said...

Singgah melawat lagi dari segmen yang sama. Sihat ke cik oren? 。◕‿◕。
http://nad2nadzirah.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Iola said...

Singgah dari segmen yang sama ^^ jemput ke blog :)

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Farrah MF said...

Salam. Berkunjung dr segmen yg sama.
From FAMF Tower: Segmen Blogwalking by Izzati Amira

Rina Zaidi said...

But if you only knew me... :D

Rina Zaidi said...

Thank you so much. :) Will visit you all later. I'm 75% busy right now. Mana yang sempat, Cik Oren dah balas kunjungan siap Cik Oren salah letak link. Sorry Cik Mimie ya?

zakira afina said...

singgah dari segmen yang sama. all the best! :)

http://zakira-afina.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

aniesa ahmad said...

Gud luck. Singgah dari segmen yang sama :)

From aniesaahmad Segmen Blogwalking by Amira Izzati

Izzaati said...

bw here. :D

IZZAATI: Segmen Blogwalking by Izzati Amira

Izzati Amira said...

thank you for joining Cik Oren ..heeee (:

Lee Wa Wan said...

hahahaha

Lee Wa Wan said...

datang dari segmen sama dengan cik oren...hahaha :)
http://wancrazykid.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html
good luck :D

Rina Zaidi said...

Cik Oren dah jalan-jalan di blog anda sekalian. Selamat bersegmen. :) Thank you so much sebab sudi bertapak 2 kaki di sini. hihihi

Wan tergolek lagi ke datang sini? :D

Adik Zati: You're welcome.

miss wawa said...

Assalamualaikum.. wawa blogwalking kat sini^^ datang dari segmen yang sama, selamat berblogging ^______^

http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Lollipop Manis said...

Salam dan hai. datang menyinggah dari segmen yg sama jugak. gudluck ! :D
http://manislolipop47.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Syuhada Baharudin said...

salam mesra..

datang singah dari segmen yang sama.
happy blogwalking.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/29/segmen-blogwalking-izzati-amira/

Hafiza AizZawa said...

good luck dan selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

ariesbluefan said...

hai... good luck join contest!

done follow + click ads... =)

Rina Zaidi said...

Terlompat katak Cik Oren membalas kunjungan you all. Thank you so much. :)

NAR's said...

Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama. Done follow you.Good luck :)

http://fiqadira.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Wan Nur Fathiyyah said...

Salam perkenalan, :)
http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

nana liena said...

salam kenal ciK oren..! kita sebaya..ahahah

btw,done follow u 102#


http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html?showComment=1401452083229#c8237759397978484198

AyuInsYiraH said...

salam..ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...nanti boleh la follow dan join segmen yg ayu buat..tq ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

CT Humairah said...

saya singgah sini from segmen yang sama :D
jenguk jenguk follow sini

p/s : click click nuff sini jugak..

jemput ke blog kita =)

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Miza Idgihat said...

Assalamualaikum awak :D Salam ukhuwah fillah abadan abada ^_^ Singgah dari segment yang sama. Follow sini. Moga Allah redha <3 Semoga berjaya. Bitaufiq wannajah fil imtihan ! :D Hee

http://bebelancikchokie.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

dilakhir said...

datang ke mari :)

jemput datang laa ke blog :)

http://myimpiannaad.blogspot.com/

caylencaster ☁ said...

hi hi hi :)

singgah dari segment yang sama :)

http://eika-amd.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

happy blogwalkin !

Rina Zaidi said...

Thank you so much. Nak terjah korang kejap lagi. :)

Nanie Dean said...

BW dari segmen yang sama... gigih betul KN berjalan2.

syafika ghazali said...

good luck ye...dr segmen yg same...
http://theppgirl.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

nurerna hazwani said...

Salam perkenalan. Saya singgah sini drpd segmen yg sama. Baru je nak singgah...:)

http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Rina Zaidi said...

Dah singgah & follow korang. :)

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..selamat berpuasa.
baru ada masa nak berblogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren