Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Monday, 1 December 2014

REVIEW BLOG 6: Bebelan Nek Yuni

Assalammualaikum & Hi.

Asyik tertangguh je nak update. Busy ya, busy sesangat menyengat.
Jom sambung review blog peserta segmen Saya Suka Makan yang lepas.

Tahniah and thank you so much Puan Gojess; Nek Yuni . Nak sushi boleh?
Tanya Nek Yuni sendiri ya? Kenapa dia suka sangat gelaran Nek Yuni. Hihi

http://aunidenovella.blogspot.com/
 
Banyak perkongsian by Nek Yuni kita ni. Kan TunSha Ayuni? Sweet gitu.
Klik gambar header di atas ya? kalau nak naik belon udara panas terus mendarat kat laman dia. Jom ramai-ramai kita serbu blog dia. Pengomen tegar blog Cik Oren. Makasih, makasih.

Sekian.





3 comments:

Siti Aisya Ibrahim said...

akak suke jugak pergi terbang ke blog nek yuni ni...sllu jugak komen2 sana... :D

Cik Mimie said...

Tahniah Tunsha :)

CT Humairah said...

sebab Kak Sha memang suka membebel hahaha.. kalau baca blog dia ade je dia nak cerita kekeke

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren