Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Tuesday, 9 September 2014

The Versatile Blogger Award

Assalammualaikum & Hi.

The VBA Award goes to ~~~drum sound *eh, eh. 
      Thank you so much buat mereka yang awesome: Awatif, Kak Siti, Reza, Cik Mimie, TunSha & Alynn. Ada sesiapa lagi yang bagi Cik Oren tapi tercicir? Tak apa, thank you juga. Maybe saya terlepas pandang. *ada ke? krik, krik, krik.

VBA's Rules
  • Thanks to the person who gave you this award.
  • Provide a LINK to their blog.
  • Select 15 blogs/bloggers you have recently discovered/followed regularly.
  • Nominate these 15 to the VBA's award *don't forget to tell them.
  • Tell 7 facts or 7 things about yourself.
Google
1. My height is just CUTE. They call me Kecik, sometimes.
Google
 2. Bila dah gelak, payah nak berhenti. *dikira kuat gelak ke tu?
Korang baca komik apa? Cik Oren suka baca Lawak Kampus.
Google
Kita banyak gelak, senyum, gembira tapi dalam hati kita siapa yang tahu?

3. Suka minum teh tak bergula *kadang-kadang bubuh la juga
Ingat tak siri cerita Chronicles of Narnia? #C.S Lewis

4. Banyak cakap dengan kenalan yang rapat.
Google
Boleh jadi. :) Tepuk dada, tanya selera.

5. Suka conteng buku.
 Conteng saja mana-mana bahagian yang kosong kat dalam buku.

6. I'm Lefthanded. #Lefty
Google
Ada orang tengok saja kita menulis tapi dia tak perasan tangan kita.
And suddenly, mereka akan kata "Oh, kau menulis guna tangan kiri?"

7. Favourite Quotes from Taylor Swift.
Google
Dan tambah 1 lagi..*apa ni
Google
"People will find anything about you; the bad, annoying, strange, weird. But, you have to HAVE MORE FUN than they do. #TSwift

 



9 comments:

aiman mania said...

hai kecik..hai kecik..hai kecik..hehehehehehehe :)
taper kecik pon...org kata kecik kecik cili padi...diam - diam ubi berisi..hehehehehe...saya pon ada bt jugak....come and visit me^^

http://aimanbudakbaik93.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

MG schmidt said...

owh ..lefhanded :)
kita sama suka conteng2 buku ! ^_^
ada jgk org tag MG tp xreti lak nk buat
ermm, ni mcm mne sbnrnye ye ..huhu

kenny977world said...

Tqvm Cik Oren

Siti Aisya Ibrahim said...

Same, akak suke lawak kampus jugak! :D

Cik Mimie said...

hehe..thank jawab tag Cik Mimie..Cik Oren memang versatile :)

fifie feyca said...

tq so much tag fifie...
http://feycasnowie.blogspot.com/2014/08/7-things-about-fiffe-feyca-versatile.html

TunSha Ayunie said...

kaksha ada buat dan pernah tag comey, hihi...

http://aunidenovella.blogspot.com/2014/08/the-versatile-blogger-award.html

eh sama kecik je kita rupanya...

Karya Mahirah said...

dah dua orang tag ni.. tunggu masa nak buat je uhu.. bila nak buat ni dik non...

Yun Sing said...

Eh kena tag :3 Sabar ye.. lambat balas nanti hahaha

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren