Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Monday, 25 August 2014

Lelaki Jaket Hitam

Assalammualaikum & Hi.

21 Ogos 2014

           Memang si pesalah rasa bebas di luar sana. Tercalar hati aku hingga menjadi mimpi buruk di siang hari. Tiada dia senang andai Allah menduga dia nanti. Apa yang dia buat, pasti akan ada balasannya. Buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali. Setiap perbuatan kita akan dibalas dengan setimpalnya.


          Aku tak sedar ada orang mengekori aku dari arah belakang. Hari hujan lebat, gelap lagi di jalan. Allah masih sayang, Maha Pelindung. Terima kasih buat family, friends & anybody yang banyak memberi sokongan. I'll be strong walaupun masih lagi dihantui lelaki jaket hitam. Allah mendengar rintihan aku, ketakutan aku, resah hati aku. Aku bersyukur sebab aku selamat.

12 comments:

Farrah MF said...

Yg penting adik selamat. Moga rasa trauma dibayangi lelaki jaket hitam akan beransur-ansur hilang.

Cik Asma BLuppy said...

hati2 ye.

Siti Aisya Ibrahim said...

lelaki jaket hitam tuh buat ape? kenape report polis ni? xfhm...

Karya Mahirah said...

rina, kenapa? apa yg lelaki tu dah buat? take care ya...

Cikna said...

Bahaya ni, semoga dipermudahkan segalanya...

Cik Mimie said...

Alhamdulillah, yang penting Cik ORen selamat. Semoga lelaki jaket hitam mndapat balasan atas ap yang dia lakukan.. take care and be carefull ye nek time..

TunSha Ayunie said...

hurm... macam bahaya je... semoga Allah lindungi kamu cyg :) risau kaksha...

Alynn Azman said...

rina..bahayanya.. hati2 k..naseb tidak apa-apa.. Alhamdulillah .. amlkn bace ayt kursi setiap kali keluar rumah. In shaa Allah sentiasa dilindungi.. Lynn sentiasa amlkannya .

Rina Zaidi said...

Saya selamat, alhamdulillah. :) Thanks ya korang.

cahaya nur said...

take care dear...

sHaRiNa eLyaNa said...

ish bahayanya..tc dear

kenny977world said...

Be extra careful next time ya.....

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren