Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Monday, 5 May 2014

Rezeki NUFFNANG Lagi

Assalammualaikum & Hi.

Mesti korang dah cek total earning kat Nuffnang kan?
Berapa masyukkk?  *shhh
Alhamdulillah. 2 tarikh gitu. :)

            
              Thanks to you all yang ringan jari pi klik, klik dan klik lagi. Baru lagi dalam dunia blog, banyak lagi yang nak "diteroka" ni. Just really happy sebab ada yang sudi blogwalking sini. Itu Cik Oren kira as an #awesome support dari anda sekalian. Dalam dunia blog, I can voice out every single word that every second comes out from my mind. Penuh kotak fikiran.

                 Mungkin ada yang di luar sana kenal saya, but seriously Cik Oren hanya banyak cakap dengan orang yang rapat-rapat. When I meet new people, agak kekok sikit nak chit chat gitu. Normal la tu kan? Ramai juga yang memiliki sikap sebegini. Sepatah awak kata, sepatah jua ku jawab. Bila dah makin rapat, haaa..Tahulah kau. Ambik kau dengarlah cerita aku, ketawa mengilai aku. Uinaaa. :) Dahlah. Pi masak sotong kicap. Good Afternoon & Happy Lunch. #oren~~~

Sekian.

 #oren

6 comments:

msredcheesecake said...

alhamdulillah rezeki

Fhatin Amelia said...

tahniah :)

Rina Zaidi said...

:) Thanks.

Kalisha Aide said...

Tahniah :) kite xsebanyak ni pun. Tp alhamdulillah :))

Fadzi Razak said...

tahniah, baru je nak start blogging ni sambil buat duit. still blur2 lg ><

Rina Zaidi said...

I see. New blogger ya? Tips cinonet dari Cik Oren: Baca blog para blogger yang senior. Ramai di antara mereka yang kongsikan tips2. :) Happy blogging.

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren