Copyright© All Rights Reserved by Kaktus Oren

Thursday, 17 April 2014

Review Product #1: SimplySiti Clear Solution

Assalammualaikum & Hi. *updated

           Mata ni bila tengok PROMOSI kat Watsons, ada je nak dibeli. Memang niat nak cari medicine untuk jerawat pasir di muka. *sabar jak kau. Ni first time try product #SimplySiti Clear Solution; Acne & Oil Control. Sesuai untuk para wanita yang ada masalah acne, juga sesuai untuk teman-teman seusia awal 20-an gitu. *krik, krik, krik. Lain produk, lain peringkat umur ok? Siapa bertuah, memang dapat la RM50/set untuk produk ni bulan Feb yang lepas. 
Masih tertarik, menarik jangan jatuh? Teruskan membaca. 

 
Ni pencuci muka CS Charcoal cleanser. Warna isi: Kelabu.
Ia mengandungi ekstrak charcoal dan enzim betik.
Sesuai untuk kulit muka berminyak dan sensitif.

 Tak sah muka ni kalau tak pakai toner. Boleh jadi padang pasir muka ni.
Kering semacam. *ngehhhh. Ini CS Ice Toner. Sapu kat muka guna kapas, 
memang terasa COOL. :) Oopss! SHAKE sebelum guna ok?
Cooling effect  untuk menyegarkan kulit muka.
p/s : Mulakan harimu dengan senyuman. *hihihi

Haaaa..dah nak abis..teruskan membaca.. :)
 CS Scar Eraser untuk fade dark spots dan repair tisu kulit yang rosak. 
CS Acne Gel boleh jadi "FIRST AID" untuk jerawat. :)

Sekian.
  

4 comments:

sarah hairudin said...

nampak menarik. boleh la saya try . hehe ..

Rina Zaidi said...

Boleh cuba. :)

Amyra Husna said...

memang rambang mata kak bila ke watson tu. tambah2 bila ada sale hehek

Rina Zaidi said...

Kan Amyra? :) Apa lagi kalau sale tu kena kat barang favourite kita.

 
This Blog Are Protected And Full Designed by Shyue Kim For Kaktus Oren